in english suomeksi Tilaa nyt!
Lopeta tupakointi!
OSTOSKORI

Kirja ja kortit auttavat yhdessä

Kirja ja kortit on kirjoitettu opettavan tarinan muotoon. Erilaisiin tupakoinnin lopettajiin on helppo samaistua ja muuttua askel askeleelta savuttomaksi savuttomuuden tiellä.

- Parhaiten kirjan tarina ja pelikortit toimivat yhdessä, vaikka jo toinen näistä yksinäänkin auttaa hillitsemään tupakanhimoa tai muuttamaan himon tuottavaksi ja terveelliseksi tekemiseksi. Yhdelläkin kädellä pärjää, mutta tuulessa tulen tekeminen onnistuu kahdella kädellä paremmin.

- Jos aiot mennä kalaan niin sinulla on hyvä olla vene. Paljain käsinkin kalaa on mahdollista saada, mutta kun mukaan otat ongen ja verkon, niin kalaa alkaa tulla. Jonkinlainen kartta on hyvä olla, jotta löytää parhaat kalapaikat ja pystyy kiertämään karit. Niin, ja toisten vertaisten neuvot ovat arvokkaimmat, kun puhutaan luottamuksesta ja uskosta, että apajapaikka löytyy.

- Käytän kirjassa ja korteissa monia vertauksia ja metaforia, jotta saat tunne-energian mukaan savuttomalla tiellä. Itsetunto kohoaa vuorenvarmasti jo siitä, kun jätät polttamatta tarkoituksellisesti vain yhden savukkeen, jonka muutoin olisit huomaamattasi tuprutellut.

- Jos et pidä lukemisesta, niin näillä taikakorteilla pelatessa huomaamattasi opit taitavaksi savun kesyttäjäksi. Samalla voit korvata tupakointirituaaliin kuuluvat käsiliikkeet selailemalla ja tunnustelemalla kortteja niin fyysisesti kuin henkisestikin.

- Paljastan kirjan lopussa salaisen tupakoinnin lopettamiskaavan. Tupakoinnin lopettaminen on helppoa. Kun suoritat korttien tehtävät rististä herttaan, niin olet valmis elämään uudelleen savuttomana ihmisenä. Epäile vain!

- Tavoitteeseen pääsee tekemällä ja tekemättä jättämällä, mutta muista edetä päämäärän suuntaan. Tavoitteen on oltava riittävän arvokas ja houkutteleva, jotta se kantaa myös läpi tuskan. Ensimmäisen askeleen on oltava mahdollisimman helppo ja lyhyt.

> Osta verkkokaupasta

> Peliohjeet